Madara Repše aizkustināta: tēvs viņas glābšanai pārdevis motociklu; ziedo arī sabiedrība

Arhīva foto

Bijušā premjera un politiķa Einara Repšes meita Madara neslēpj aizkustinājumu: tēvs viņas glābšanai pārdevis sev tik svarīgo motociklu un naudu ziedo arī pavisam nepazīstami cilvēki, raksta izdevums “Kas Jauns”.

Madaras veselības problēmas sākās jau pirms vairākiem gadiem, bet no Latvijas sociālās apdrošināšanas sistēmas viņas atbalstam līdzekļi nepienākas – jaunā sieviete ilgāku laiku dzīvojusi ārvalstīs un Latvijā nodokļus nav maksājusi.

Madara Repše intervijā izdevumam atklāj, ka bijis grūti saņemties un lūgt sabiedrības palīdzību.

“Es esmu šokā! Es, goda vārds, esmu šokā… Cilvēki man sūta pa desmit eiro, kāds atsūta ļoti simbolisku summu 7.77 eiro… Novēlot veiksmi! Un vēlējumi no sirds,” pauž Madara.

Madara līdz asarām, līdz dvēseles dziļumiem ir aizkustināta par cilvēku sirsnību. Viņa jūt, ka cilvēki, kas palīdz un pārskaita naudiņu, ir tādi, kuriem pašiem nemaz nav tik daudz, bet visi pārskaita pa mazumiņam.

Madaras operācija gaidāma oktobra sākumā. Madara jau septiņus gadus cīnās ar nopietnām veselības problēmām, uzticoties Nīderlandes mediķiem. Madarai ir iedzimts gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defekts. Viņa pārcietusi jau sešas operācijas. Priekšā septītā operācija, bet to nīderlandiešu mediķi vairs neuzņemas, apzinoties pārāk lielo risku.

Tagad Madaras glābiņš ir ir operācija, ko uzņēmušies Latvijas medicīnas profesionāļi.

COMMENTS

Pievienot komentāru